Get It Now

Modernist theme

Netus et malesuada fames ac. Eget gravida cum sociis natoque penatibus et magnis.

FB. PIN. BE. INST. TW.
SERVEIS COMUNICATIUS

Comunicació en crisi

Estructurem el teu discurs

Analitzem, planifiquem i gestionem la comunicació de qualsevol organització o empresa en situació de contratemps, mal gestionats o que hagin derivat una crisi comunicativa o d’imatge.

Des d’intus disposem de tècniques de comunicació destinades a gestionar eventuals situacions de crisi, minimitzant-ne l’impacte i els efectes perjudicials que aquestes puguin ocasionar a l’empresa o a l’institució. Disposar d’un gabinet de crisi i un pla de crisi contribuirà a actuar amb major rapidesa i resolució davant d’escenaris imprevistos.

  • Comuniquem de manera eficaç, integrant idees complexes i argumentant-les de manera persuasiva.
  • Organitzem i planifiquem en la presa de decisions.
  • Planifiquem, liderem, implementem i avaluem plans de comunicació.
  • Apliquem sistemes d’avaluació de la reputació (offline i online) per elaborar, dirigir i gestionar plans de comunicació de crisi.
  • Enfocament estratègic
  • Apliquem tècniques específiques de relacions públiques

Clients: Ajuntament de Sant Cugat, Ajuntament de Sant Cugat, Ajuntament de Sant Cugat, Ajuntament de Sant Cugat, Ajuntament de Sant Cugat.

SERVEIS COMUNICATIUS

Oferim un missatge idoni per cada projecte a través dels millors canals

Amb una àmplia oferta de possibilitats, la comunicació que genera l’equip d’intus és sempre pensada i adequada a cada moment i circumstància. Som especialistes en la generar continguts amb un missatge elaborat per tenir cura de la comunicació de cada ens o empresa.

    Newsletter