Get It Now

Modernist theme

Netus et malesuada fames ac. Eget gravida cum sociis natoque penatibus et magnis.

FB. PIN. BE. INST. TW.
SERVEIS COMUNICATIUS

Departament de comunicació

Estructurem el teu discurs

Màxima eficiència de la gestió de recursos amb especialistes de totes les àrees que garanteix l’excel·lència comunicativa.

Gestionem de forma externa la comunicació institucional o la comunicació empresarial com un departament. Impulsem l’elaboració de plans estratègics i d’actuació destinats a desenvolupar el sector de la comunicació, d’acord amb l’evolució i transformació tecnològica. La comunicació corporativa és un àmbit en constant transformació i Intus oferim un servei utilitzant les tendències de futur per treballar a protegir la reputació d’una marca o institució i gestionar la seva personalitat i conversa pública.

  • Definició d’objectius de comunicació
  • Anàlisi de públics
  • Suports accions i canals
  • Lideratge i conversa organitzacional
  • Experiències de participació

Clients: Ajuntament de Sant Cugat, Ajuntament de Sant Cugat, Ajuntament de Sant Cugat, Ajuntament de Sant Cugat, Ajuntament de Sant Cugat.

SERVEIS COMUNICATIUS

Oferim un missatge idoni per cada projecte a través dels millors canals

Amb una àmplia oferta de possibilitats, la comunicació que genera l’equip d’intus és sempre pensada i adequada a cada moment i circumstància. Som especialistes en la generar continguts amb un missatge elaborat per tenir cura de la comunicació de cada ens o empresa.

    Newsletter