Get It Now

Modernist theme

Netus et malesuada fames ac. Eget gravida cum sociis natoque penatibus et magnis.

FB. PIN. BE. INST. TW.

Intus

  |  Interioritats   |  Intus, treballem des de dins a fora

Intus, treballem des de dins a fora

El nom d’intus significa dins de, a l’interior… això mateix és el que pretén la nostra agència de comunicació per tal de donar el millor servei possible a tots els nostres clients.

Tal i com indica el nostre nom, treballem a les bambalines, a la cuina de tot el projecte, en silenci, amb constància, com les formigues granet a granet per aconseguir els millors resultats de visibilitat per el nostre client, essent ell l’únic protagonista i confeccionant vestits a mida i adaptats al moment.

Intus, significa de dins a fora, explotar el potencial de tot client i producte per extreure el millor de cada un d’ells i arribar al màxim de públic possible, a través d’un bon missatge i un bon relat.

Un dels fenòmens del moment en el què vivim són les noves formes de relació social o els moviments socials a internet. Els principis comuns de les noves xarxes socials són la interconnexió, la creació de comunitats virtuals i la intel·ligència col·lectiva. Per tal d’adaptar-nos aquesta nova realitat, més que mai hem treballar des de dins, tenint clar els objectius, la missió i els valors d’allò a comunicar per aconseguir els objectius i les estratègies marcades en tot projecte. No hi ha projectes petits ni grans. Tots els projectes són importants i els treballem des de l’anonimat per buscant la màxima difusió.

    Newsletter